Kontakta oss på vårt journummer vid brådskande ärenden 010-49 00 412. Service och beredskap nås även på service@hammarstedts.se

Ventilation

Hammarstedts jobbar med allt från projektering till installation, service och underhåll.

Vårt oberoende och vår passion för att hitta lösningar utifrån kundens behov och möjligheter är ett ledord.

Vårt mål är alltid att skapa det effektivaste systemet för kundens verksamhet, och ett oberoende är en förutsättning för att kunna hitta rätt lösning.

Hammarstedts ska erbjuda och leverera kunderna skräddarsydda, rationella och ekonomiska helhetslösningar inom ventilation, kyla och styr. Våra lösningar ska vara baserade på senaste teknik med låg miljöpåverkan. Vi vill arbeta långsiktigt med god kundvård och lyhördhet för kundens önskemål och behov.

Frisk luft med effektiva ventilations- och klimatanläggningar

Kraven ökar på effektiva ventilations- och klimatanläggningar. Vi på Hammarstedts hjälper dig att ta ett helhetsgrepp. Vi har stor erfarenhet av projektering, installation och service inom ventilation. Det gör att vi kan erbjuda lösningar som tillgodoser de flesta behov.

För dig som kund betyder det trygghet, samtidigt som du sparar både tid och pengar. Vi erbjuder kompletta tjänster och lösningar inom ventilation, luftbehandling, kyla och energi för industrier, kontor, offentliga lokaler och bostäder.

Långsiktighet lönar sig

Alla våra lösningar utgår från energieffektivitet och miljöhänsyn. Vi är medvetna om att långsiktigt hållbara lösningar alltid lönar sig bäst. Du som kund har rätt att förvänta dig en god ekonomi och full funktionalitet många år framöver.

Kontinuerlig service är god fastighetsvård, långsiktig ekonomi och sunt miljötänkande. Effektivisering av och ökad livslängd på anläggningar är ofta önskvärt vilket en seriös service gör.

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda så kontakta Thomas Norberg, 0480-76 09 03.