Kontakta oss på vårt journummer vid brådskande ärenden 010-49 00 412. Service och beredskap nås även på service@hammarstedts.se

Kyla

Hammarstedts jobbar med allt från projektering till installation, livsmedelkyla, service, underhåll och jourverksamhet. Det gäller komfortkyla, fjärrkylcentraler, datakylaggregat, butiker och storkök, ammoniak- och koldioxidanläggningar, industriella värmepumpar.

Vårt oberoende och vår passion för att hitta lösningar utifrån kundens behov och möjligheter är ett ledord.

Vårt mål är alltid att skapa det effektivaste systemet för kundens verksamhet, och ett oberoende är en förutsättning för att kunna hitta rätt lösning.

Rätt klimat är grundförutsättningen för att både byggnader och människor ska må bra

Teknik, ekonomi och miljötänkande är verktygen. Mervärde tillförs kunderna som en bonus

Utifrån den miljöutmaning som alla står framför så kan vi inte bara köra på med gamla köldmedium och omoderna system som frestar på våran miljö utan att tappa anseende och förtroende.

Därför arbetar vi på Hammarstedts med naturliga ämnen som ammoniak och miljövänliga syntetiska köldmedier som säkerställer miljöer med minsta möjliga klimatavtryck.

Vårat arbete handlar om driftsäkerhet, bra miljöval och låg livscykelkostnad. Det är tre faktorer som är avgörande för att kunna kalla sig ett miljömedvetet företag.

Oavsett om kundens verksamhet behöver kyla eller värme gäller det att kunna utnyttja energin på ett så optimalt och energieffektivt sätt som möjligt. Med vår samlade erfarenhet och kompetens kan vi hjälpa våra kunder att klara det för både stora och små verksamheter.

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda kontakta:
Thomas Norberg
0480-76 09 03
thomas.norberg@hammarstedts.se